Skandinavien rundt i en kop

Lagkage

Tag på en kulinarisk rejse i Skandinavien. Hjemme i dit køkken.

E- kogebogen “Skandinavien rundt i en kop” giver dig et indblik i den skandinaviske bagetradition sammen med inspiration og gode råd til at bage i en travl hverdag. Blandt de 42 opskrifter fra Danmark, Norge og Sverige kan du altid finde en kage eller et brød, som passer til den tid, du har til rådighed.  

Nogle opskrifter er hurtige, andre kan du dele over tid. Enkelte er til den dag, du har masser af overskud til at bage.

Du kan bage en enkelt kage, måske bare en småkage eller skabe et skandinavisk tema. Du kan dække bordet, som du plejer, eller du kan lade dig inspirere af bogens fem borde.

Bordene er dækket med skandinaviske kopper fra 1950’erne til 1970’erne. Det er dem, som bringer os rundt i Skandinavien.

Stilen er enkel og kræver ikke de store kreative armbevægelser.

Bogen koster kr. 49,- og du køber den i The little black house´webshop. Du kan betale med de mest almindelige kreditkort. Dette gør du gennem det sikre betalingssystem Paypal. Du kan downloade den til tre enheder. Så har du altid 42 opskrifter ved hånden på din smartphone, tablet og computer. KØB BOGEN KLIK HER

Vil du kigge i den ? Download et uddrag af Skandinavien rundt i en kop her

DET SIGER ANDRE OM BOGEN

“Din forklaring og anvisning på surdej er mindst 10 gange nemmere at forstå end andre opskrifter” Maria Wittendorf

“”Skandinavien rundt i en kop” er virkelig lækker! Dejlige appetitvækkende billeder og mundvandsfremkaldende opskrifter. Under læsningen var jeg flere gange på vej ud i køkkenet for at hive piskeris, smør og mel frem.” Hanne Vestergaard

“Den fungerer perfekt på min IPad, helt som jeg havde forestillet mig en e-bog! Billederne er bare så fine og opstillingerne delikate.Sprogligt kan jeg godt lide den meget fortællende form og de små historier du formår at få flettet med ind. Det er meget fine og lækre kager” Lisbeth Brandt

KØB E-BOGEN HER

skandinavien

FAQ

Er der fotos af kagerne?

Ja, der er masser af fotos. Både for at skabe en stemning og for at give dig en ide om, hvordan kagerne og brødet skal se ud. Så det er ikke blot fotos af dækkede borde. Til hver opskrift er der et foto.

Det er meget godt, men hvorfor er det en e-bog?

Mange af os tager allerede vores tablet eller smartphone med ud i køkkenet, når vi skal lave mad. De fylder ikke så meget, som en trykt bog. Derfor passer e-bogsformatet godt til en opskriftsbog. En anden fordel er, at du kan få bogen med det samme. Lige så snart du har betalt, kan du downloade bogen og gå i gang.

Men hvad så, hvis jeg bare vil sidde og bladre?

Bogen er lavet i pdf format med stor skriftstørrelse og vertikal sideopsætning. Altså modsat af hvad en bog normalt er. En trykt bog er normalt horisontal og står op. “Skandinavien rundt i en kop” ligger ned på den lange side. Det gør, at du nemt kan læse den på både pc, tablet og smartphone. På smartphone må du dog forstørre siderne. Derfor er bogen sat op med to kolonner på hver side. Så kan du på din smartphone læse en kolonne ad gangen og samtidig bevare den gode læseoplevelse.

Kan jeg læse den uden en e-bogslæser?

Ja, det kan du. Det eneste bogen kræver er, at du har et program, der kan læse pdf. filer. F.eks. Adobe reader som sikkert allerede ligger på din computer, tablet og smartphone. Blot for at nævne et program, som er meget kendt. Andre programmer til læsning af pdf. er selvfølgelig også gode.

Kan jeg læse den på pc?

Ja, du kan læse bogen på pc, tablet og smartphone. Og, selvfølgelig på Mac, iPad og iPhone.

Hvis du har andre spørgsmål til bogen, så spørg endelig. Send en e-mail til Birgitte Sværke Pedersen. Adressen er bsp@thelittleblackhouse.dk. Du kan også prøve en af opskrifterne fra bogen ved at følge dette link: Sommerlagkage med solbær

KLIK FOR AT KØBE E-BOGEN

 

b svaerke pedersen

OM FORFATTEREN

Jeg er uddannet kunsthistoriker med en lang karriere i restaurationsbranchen bag mig. I min helt tidlige karriere stod jeg for køkkenet i en vuggestue. Her lavede jeg hver dag mad til 30 glade børn i alderen 1-3 år. Desuden har jeg lavet mad til konferencer og seminarer. Fra 2011-2015 var jeg kvinden bag webshoppen The little black house på Etsy. Her solgte jeg Skandinavisk keramik fra 1950-1970 og sendte til hele verden. Samtidig skrev jeg på to blogs. En om skandinavisk keramik (The little black house) og en om have (En landliggers dagbog).

Fotografering er en af mine helt store lidenskaber og jeg har solgt fotos til bl. a. Valdresmusea (Norge) og Groei & Bloei (Holland). Jeg har desuden lavet foto og tekstopgaver for Ugebladet Søndag og Alt om Have. Mine blogs og min webshop har været omtalt i Jyllands-Posten, Boligliv, Isabella, Bolius og Etsy.

Mit motto er: Skru ambitionerne ned og gør det enkelt. Livet skal være sjovt, hyggeligt og rart med tid til at være sammen med dem, vi holder af.