De ti mest læste blogindlæg i 2018

Fem opskrifter, krukker – også dem af genbrug -, lidt at fylde dem med i den kolde tid og en tur til Skælskør er årets hits på bloggen. 

6 blomster som tåler et kys af Fader Frost

  1. Verdens nemmeste tærtedej. Et absolut hit som også sidste år lå i top 10. Tærtedejen er også god til en rest sammenkogt ret eller kødsovs. Lav to portioner tærtedej. Brug den ene portion til bund og den anden til låg.
  2. Krukker med patina fra Asien. Et indlæg med flere år på bagen, som stadig er et hit. Indlægget er en inspiration fra en messe i Bella Centeret, hvor butikken De fire årstider i Lyngby havde taget nogle meget fine asiatiske krukker med.
  3. 6 blomster som tåler et kys af Fader Frost. Når juledekorationerne er taget ned, trænger vi til noget nyt og gerne noget med blomster. Så er det godt, at der er en del blomster, som kan tåle at få lidt frost.
  4. Spansk sandkage med olivenolie. Jeg bruger ofte olie i stedet for smør i kager og brød. Denne opskrift er derfor ikke den eneste kageopskrift på bloggen med olie, men det er den mest populære. En superenkel kage.
  5. 7 ideer til udendørs juledekoration. Ikke superaktuel lige nu, men om mindre end et år går det løs igen.Salonen 4xK i Skælskør
  6. Skælskør emmer af kunst og kreativitet. En fantastisk dag i kunstnernes by blev til en guide til alle jer andre. Den tager vi igen, når det bliver tid til sommerudflugter, for det er absolut værd at besøge Skælskør.
  7. Norsk succeskage. Hvis du har 150 gram mandler tilovers efter jul, bør du overveje at bage denne kage. Lidt af en kaloriebombe, men alle kalorier værd.
  8. 7 æblekager fra Europa. Med links til opskrifter på æblekage fra syv europæiske lande. Også her finder du en kageopskrift med olie samt min favorit fra Schweiz.
  9. Rosenkål med citron og parmesan omvender enhver skeptiker. Min yndlingsopskrift med rosenkål. Med den har jeg omvendt mange skeptikere og den er ofte på ønskesedlen her i huset. 
  10. 5 kreative ideer til genbrug af konservesdåser. Her to år efter, at jeg udgav indlægget, er det stadig et hit. Skønt, at andre end jeg synes, det er en god ide at genbruge konservesdåser.