Lav en servietring med birkebark

Servietring med birkebark

Har du lyst til at dække et bord med naturen som tema er en servietring med birkebark et fint indslag. Det er også et meget nemt kreativt projekt med genbrug som tema. Servietringen er nemlig lavet på en tom toiletrulle. Se med herunder.

Til 4 servietringe skal du bruge:

  • 2 tomme toiletruller eller 1 tom køkkenrulle
  • birkebark
  • lim – spraylim er nemmest at arbejde med
  • 1 skarp kniv
  • 1 saks

Du kan købe birkebark i plader i udvalgte forretninger, spørg eventuelt din lokale blomsterhandler, men du kan også hente det i naturen. Jeg henter mit i Pinseskoven på Amager, hvor der er mange birketræer. Så får jeg samtidig en tur i skoven og lidt frisk luft. Vær opmærksom på, at i skoven må du kun tage det, som ligger løst på jorden.

Servietring med birkebark

Skær hver tomme toiletrulle over i to. Bruger du en tom køkkenrulle skærer du den over i fire stykker. Klip birkebarken til, sørg for at den går lidt ud over kanten. Lim den på og lad den tørre. Nu er servietringen klar til brug. Det er da nemt.

Mine servietringe kommer på påskebordet, når den tid kommer. Der har jeg nemlig planer om det helt store forårsskrud og birk symboliserer for mig forår.


Er du til påskepynt? Ina (Anna´s plads) og jeg varmer op til påske og pinner løs

       Følg The little black houses opslagstavle Easter på Pinterest.