Lav dine egne julekort med genbrug af gavepapir

Julekort med genbrug af gavepapir

Min mormor gemte altid gavepapiret. Det blev glattet og lå pænt og ventede på at blive genbrugt.

Den tradition har jeg overtaget. Ikke for at pakke gaver ind i det, men for at genbruge det til forskellige klippe-klister projekter. I år bruger jeg det til julekort. Det er i øvrigt også en god måde at få brugt rester af gavepapir på.

Helt enkelt har jeg klippet 2 strimler gavepapir til hvert kort. En bred og en lang. Den brede ligger lodret på kortet. Den smalle vandret ca. 2/3 nede på kortet. Kortene finder du i de fleste bog- og papirhandler, hvor du kan købe dem stykvis med matchende kuverter. De er i en god kraftig kvalitet og du finder dem i mange forskellige farver.

Det sjove er at sætte sammensætte mønstre og farver.

Julekort med genbrug af gavepapir

Julekort med genbrug af gavepapir

Julekort med genbrug af gavepapir
For mig giver genbrug rigtig god mening. Og, jeg elsker udfordringen i at finde nye måder at genbruge på. Lige netop gavepapir åbner op for rigtig mange muligheder. Udover julekort har jeg genbrugt gavepapir til frøposer og lavet nogle meget nemme gaveposer.