Lav en nem sensommerdekoration

Sensommerdekoration

En nem sensommerkrans med dahlia i en gammel randform. Kransen ovenover er blade fra lammeøre fastgjort på en halmkrans med knappenåle. Derudover er der en lille krans bundet af grene fra arktiktens trøst og en minikrans af en lærkegren.

En emaljeret randform er noget af det nemmeste at lave en sensommerdekoration i. Et godt alternativ til os, som ikke har tålmodigheden til at binde en krans. Jeg har fyldt hullet i midten ud med fugtet oasis og dækket til med dahliaer. Kransen kan hænge for sig selv eller som her, hvor den hænger sammen med andre dekorative former på en gammel knagerække. Nedenunder står et bord med små græskar i pastelgul og hvid. 

 

Dahliahoveder i randform

Endnu nemmere er det at fylde en gammel emaljeret randform med vand. Klippe nogle dahliahoveder og lægge dem i vandet. Så har insekterne også noget at lande på, når de bliver tørstige. Dekorativt og praktisk i et.

Når det bliver vinter, kan du dekorere randformen med husløg eller fylde den med fedt og kerner til fuglene. Eller blot hænge en rød randform som en krans på væggen. Se mere i indlægget “5 julekranse i et miks af genbrug og natur”