Verdens nemmeste tærtedej

Verdens nemmeste tærtedej

Hånden på hjertet. Hvor mange af os har tid til at lave mad lige nu, hvor haven konstant kalder? En tærte er let sommermad, men indtil den dag, hvor jeg fik denne opskrift, var det ikke noget jeg lavede så tit. Smuldredej er ikke lige noget jeg har tålmodighed til. Men hvorfor også bruge tid på det, når der findes en opskrift på verdens nemmeste tærtedej. Dejen kan laves klar i tærteformen aftenen før eller om morgenen.

Jeg forbager min tærtebund, inden jeg kommer fyldet på. Det passer nogenlunde med den tid det tager at lave fyldet. Alt efter ovn.

Verden nemmeste tærtedej

  • 4 dl. hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 1 dl. vand
  • 1 dl. olie

Start med hvedemelet og tilsæt de andre ingredienser. Herefter er det sådan set bare at samle og ælte dejen indtil den er glat.

Når du ruller den ud, så kom lidt olie på bordet og kagerullen. Meget nemmere at arbejde med end mel.