10 dage med inspiration til påske

Påskeæg med milkpaint

I morgen går det løs. 10 dage med inspiration til påsken 2016. I samarbejde med Ina fra Anna´s Plads har der her i huset længe været gang i påskerierne. Ina og jeg har forberedt masser af inspiration til både ude og inde. Der er kogt æg og klippe klistret. Leget med planter og dækket borde. Vi håber, I vil nyde inspirationen og blive inspireret til selv at gå i gang.

Der vil både være indlæg her på bloggen og på Anna´s Plads. Du kan følge med på Facebook (Anna´s Plads og The little black house) og på Instagram kan du selv være med. Vi vil nemlig så gerne se din påskepynt!. Er du på Instagram så brug hashtagget #påskepyntmedos samt @annasplads @retrogarden. Når du samtidig med hashtagget nævner os, får vi automatisk besked om, at du har lagt noget ud. Så går vi ikke glip af noget. 

Ina åbner ballet og lægger ud i morgen med et udendørs påsketableaux på Anna´s Plads. Jeg glæder mig!

P.S. Hvis du undrer dig over, hvad æggene på fotoet er pyntet med, så er de malet med milkpaint. Et fantastisk produkt, som jeg kommer til at fortælle mere om efter påske. Jeg er nemlig blevet ret begejstret for det.