Bind en krans af grønkål

Krans af grønkål

Tendensen med at bruge grøntsager i dekorationer og buketter sniger sig langsomt, men sikkert ind her i haven. Som denne grønne krans af grønkål. Grønkålen er sat i en ring på en krans af birkeris. En god grundkrans som jeg pynter efter årstiden. Her i vinter og det tidlige forår altså med grønkål. Supernemt og hurtigt. Herunder får du et indtryk af, hvordan jeg har gjort.

Krans af grønkål i nærbillede

På kransen af birkeris har jeg snoet blomstertråd hele vejen rundt. Det sidder på permanent og gør det nemt at pynte kransen. Grønkålsbladene er stukket ind i disse tråde foroven og forneden, så de sidder helt fast uden at blive klemt.

Nu er der for alvor forårsstemning ved indgangen. Med masser af grønt fra haven. Hvordan det ser ud i sin helhed ,kan du se i indlægget En forårsdekoration fra haven. En budgetvenlig velkomst, hvor jeg udelukkende har brugt, hvad jeg fandt i haven og skuret.