En forårsdekoration fra haven hilser velkommen

Foraar ved indgangsdoren

Man kan hurtigt købe sig fattig i blomster efterhånden som foråret nærmer sig. En stor glæde hvis budgettet er til det. Men mindre kan også gøre det. Så med tanke på regningen fra bilværkstedet var opgaven idag at lave en tidlig forårsdekoration med planter fra haven. Derudover fandt jeg i gemmerne en gammel frugtkasse, en konservesdåse, en godt brugt ruskindsjakke, tre tallerkener, en hvid urtepotte, masser af sten og en gammel rusten hestesko.

Vintergaekker i ruskindspotte

Ærmet fra ruskindsjakken passer perfekt omkring konservesdåsen, som har fået fire huller i bunden. Lavet med en syl. De dobbelte vintergækker fra haven deler jeg senere og planter ud i haven igen. Den gamle rustne hestesko og stenen kommer fra grunden. Det er den slags ting der ofte dukker op, når man roder i jorden.

Ruskind omkring krukke

En ruskindfrakke er trods alt stor, så efter at have beklædt konservesdåsen med ærmet klippede jeg frakkeskødet op og foldede det omkring en stor potte. En lædersnor holder det hele på plads og da der også skal være plads til det feminine fik snoren en sløjfe. For at give arrangementet lidt mere grønt har jeg lagt julens moskrans rundt om stammen. Den dækker samtidig folden på ruskindstykket.

Ved siden af står forrige sommers grillstarter. Vi har en dårlig vane med at lade den stå ude i al slags vejr. En dårlig vane som jeg har vendt til noget positivt. Julens små thujaer er sat tæt sammen og klippet til en firkant for at bryde alt det runde.

Opstilling med tallerkner

Med foråret lige om hjørnet er det tid til at grave endnu et stykke af græsplænen op for at gøre plads til nye bede. Og hvorfor ikke bruge nogle stykker til en dekoration. Lag i lag med tre gamle tallerkener giver det en lille opsats til den mørke sedum i en hvid urtepotte fra min mormor.

Traekasse

Det hele står på en gammel trækasse. Den mangler det ene brædt, så der var der lige plads til at lægge lidt af julens gran, endnu en moskrans og lidt husløg.