Et påskebord med masser af forår

Påskebord

Et påskebord skal være lyst og fuld af forår. Gerne med elementer fra naturen og så selvfølgelig med indslag i gult. En ren fejring af, at lyset for alvor er tilbage, at solen varmer og at det grønne pibler frem i haven. 

Detaljer påskebord

Birk er så meget forår. Helt på linie med bøgetræer senere. Birkekvas er godt til kranse, men her har jeg brugt barken og lavet en servietring. Den pastelblå scilla har fået en lys og naturlig krans.

Hornvioler på påskebordet

Hornvioler hører til på påskebordet. Jeg har plantet dem i en gammel skål med en pastelgul kant.

Spiseligt påskebord

Man må gerne spise pynten. Lad gæsterne plukke en hornviol til salaten. Så mikrogrønt i en fin gammel skål. Her er det ruccola, som jeg har sået på vat. Det kunne også være karse, basilikum eller radise. 

Svane med paaskeaeg

Dekorer de hårdkogte æg og lad dem indgå i pynten. Jeg har farvet mine med gurkemeje og lavet mønster med en elastik. Til 1 liter vand har jeg brugt 3 spsk. stødt gurkemeje og 8 spsk. eddike. Kog blandingen op og lad den koge sammen. Sluk og læg forsigtig æggene i det varme vand. Læg låg på og lad æggene stå 15 minutter. Tag dem op og lad dem dryppe af. Nu har du smukke hårdkogte æg til silden.

Hav en rigtig god påske. 


Dette er det sidste indlæg i påsketemaet. 10 dage med påske her og på Anna´s Plads er allerede gået. Det har været rigtig sjovt og vi håber, at du føler dig inspireret og klar til påsken. Fik du ikke alle indlæggene her på bloggen med så klik her. I hvert indlæg er der link til Anna´s Plads,  hvor du finder meget mere påske.