Enkle påskedekorationer til haven

Påskedekoration

Lyse farver, grønt og især gult hører påsken til. Jeg kan godt finde på at afvige i det små, men foran døren sender dekorationerne et klart signal om, at det er påske. Det sætter ligesom den rette stemning og giver forventninger om æg, sild og snaps indendøre. 

Alle mine dekorationer er holdt i en enkel stil. Til gengæld har jeg leget lidt med detaljerne og været på loppejagt efter nye krukker. Som for eksempel den grønne herover, som passer perfekt til hvide og gule hornvioler. Mere skal der ikke til.

Påskedekorationer i haven

En glasbeholder er fyldt med mos. Her har jeg plantet en gul og hvid aurikel. Glasbeholderen er egentlig glasset til en olielampe, men selve lampen er ualmindelig klodset og grim, så jeg bruger bare glasset. I nogle rustne konservesdåser har jeg sat narcisser, dækket løgene med mos og lavet en krans af buksbomgrene. 

Påskedekoration med narcisser

Den gule dåse til højre er fra et loppemarked i sommers. Længe har den ventet på påsken, for den appellerer virkelig til hvide og gule narcisser.

Hængende påskekrans med mosæg

Den store krans af birkesgrene er noget af det bedste jeg har lavet. Kransen har snart mange år på bagen og jeg bruger den året rundt i forskellige udformninger. Her til påske hænger den over bordet på terrassen, pyntet med mosæg. Meget nemme at lave med mos og blomstertråd til at holde formen. 

Mosæg

Mosæg er også rigtig søde, når de ligger på et fad pyntet med jutesnor. Her sammen med endnu et loppefund i en uimodståelig blå farve. En lille afvigelse fra alt det gule, som fungerer godt sammen med hvide og gule narcisser.

I morgen viser Ina en påskedekoration med lam. Det bliver spændende, så husk at kigge forbi Anna´s Plads.