Fra gammel sofa til ny – Man kommer langt med det man har

Sofa med nyt betræk som matcher lænestolen

Da vi overtog sommerhuset stod der en sofa med nogle gamle hynder dækket af et sengetæppe. Sådan så den ud i mange år, men sidste år besluttede jeg mig endelig for at gøre noget ved den. Rammen blev frisket op med hvid maling og jeg gik i gang med at teste tekstiler. Ingen af dem var særlig vellykkede og sofaen fik igen lov til at stå. Indtil jeg kom i tanke om et stort stykke stof jeg en gang købte på et loppemarked.

Det viste sig at passe godt sammen med stolen og puden. Og, så var det sådan set bare at gå i gang med at sy puder til sofaen. Til at dække hynderne købte jeg et stort stykke møbelstof. Ikke billigt men langtidsholdbart.

Sofa med nyt betræk

Det næste skridt i sofaens forvandling bliver at sætte en liste på den forreste kant, så hynderne ikke rutscher. Det er heller ikke utænkeligt, at jeg investerer i en ny madras, men så er jeg også ved at være ganske tilfreds med vores “nye” sofa.

Alt i alt har det kostet 1000-1200 kroner at forvandle sofaen.