Tingfinderiet inspirerer til genbrug i haven

Tingfinderiet. Stilleben med gamle dåser og tromler

I nærheden af Spøttrup borg i Salling ligger Tingfinderiet. En firlænget gård fra 1832, hvor tre længer er indrettet til butik. Her finder du brugte ting fra antikt over retro til genbrug. Tina Koudal som ejer butikken har et godt øje for indretning og selvom hun selv bruger overskriften loppemarked er butikken langt fra, hvad jeg forbinder med loppemarked. Tingfinderiet inspirerer til genbrug gennem Tina Koudals fine opsætninger af tingene. Inde som i haven.

At basere sin indretning på genbrug handler i høj grad om at have sans for form og farver. Når den er tilstede finder en gammel rusten fælg også sin plads. Tina Koudal har den sans. Derfor inspirerer hun og jeg har masser af nye ideer med hjem fra Tingfinderiet. Især til haven.

Tingfinderiet. Stilleben på bord.

Hvad andre betegner som skrot indgår hos Tingfinderet i et stilleben til haven. Ind i mellem med et humoristisk islæt som duen herunder. Det handler om at kunne se tingene i en ny sammenhæng. Jeg glæder mig for eksempel til at sætte nogle af ideerne sammen med nye ting og med mange flere naturmaterialer. Tina Koudal inspirerer mig til at lege og bruge min kreativitet. Det er helt sikkert det hun selv gør. 

Tingfinderiet. Opstilling med gammel mælkejunge.

Tingfinderet, Buksager 9, Krejbjerg, 7860 Spøttrup.