Vinter hos The little black house

Sommerfuglens frøstand om vinteren

Det er vinter, koldt og længe mørkt, men også vinteren har sine lyspunkter. Oplagt er det at gå en lang tur – eller gå i haven – få røde kinder og en kold næsetip. Så er det ekstra dejligt at komme ind i varmen til en god bog, planlægning af den kommende havesæson eller kreative sysler. Med tiden har jeg lært at holde af vinteren og det sker faktisk, at jeg glæder mig til januar.

Der er mange glæder i januar

Januar er meget bedre end sit rygte og der er meget at glæde sig over. Her får du mine 8 bud på en god januar, som sagtens kan oversættes til resten af vinteren.

Det er hyggeligt at sidde ved brændeovnen og læse

5 måder at hygge på i januar

Når man kommer hjem med røde kinder efter en rask gåtur gør det godt at sidde i lænestolen med en god bog, men der er også andre måder at hygge på. Her er mine 5 bud.

Kejserbusk Viburnum farreri

Her blomstrer det i januar

Vinteren er ikke uden blomster og det tager for alvor fat i januar. Det er en af de ting jeg glæder mig til i starten af året og jeg elsker især at gå tur i tre af Københavns parker på denne tid.