3 enkle adventskranse du hurtigt kan lave

Adventskranse behøver ikke at være komplicerede og pyntede til overflod. Ja, faktisk behøver de ikke at være kranse. Det væsentlige er, at der er fire lys. Jeg har lavet tre enkle adventskranse til inspiration. De har alle den ekstra fordel, at de hurtigt er lavet og kræver et minimum af indkøb.

Adventskrans i fad

Find dit smukkeste fad frem. Sæt fire lys i hver deres klump ler. Dæk med pudemos og pynt eventuelt med lidt kontrast. Her er det – vistnok – skålen fra spisekastanie. Dem fandt jeg på en gåtur og det lykkedes mig at vriste dem ud af lommen igen, da jeg kom hjem. En enkel og naturlig adventskrans.

Kulørt og farverig adventskrans

Enkelt og farverigt. Fire bloklys i rødlige nuancer. Her på et mørkt skærebrædt i retrostil. Med en enkelt kvist gulorange bær skubber adventskransen hurtigt enhver ansats til vintertristesse bort.

adventskrans af fire lysestager

Du kan også sætte fire lysestager sammen. Her er det tre forskellige med tre forskellige størrelser lys. Den ens farve på lysene skaber en enhed og holder adventskransen sammen. Egentlig er den ene stage et hyacintglas, så det var oplagt at pynte med to kviste eucalyptus. Samme eucalyptus går igen som lyskranse. Omkring det lidt større bloklys har jeg viklet jutesnor og pyntet med gule bær.

Lyskranse af eucalyptus

Alle lysene har jeg købt hos min gode veninde Rita i Butik Silkevejen. Det er certificerede miljøvenlige lys som er lugte- og osefri. Lavet af fødevaregodkendt parafin, gennemfarvede og med 100 % bomuldsvæger. Bloklysene fås i 3 forskellige størrelser til priser fra kr. 39,- til kr. 89,-. De lange, slanke lys koster kr. 40,- for et par. Butik Silkevejen ligger i Larsbjørnsstræde, København. 

 

1 Kommentar on “3 enkle adventskranse du hurtigt kan lave

  1. Det enkle oftest smukkest og dine eksempler er både lige til at gå til og smukke. Jeg kan lide dem alle tre og kan sagtens finde på at have flere forskellige adventsdekorationer rundt omkring i huset på den måde:-)

Comments are closed.