Fold dit gavepapir på japansk

Gavepapir foldet på japansk

Her får du fire metoder til japansk gaveindpakning. Gaveindpakning på japansk er nemlig en gave i sig selv. Japanerne folder deres gavepapir på smukkeste vis.

Sponsoreret indlæg: Gavepapiret i indlægget er sponsoreret af dp danmark, som leverer gavepapir til detailhandlen. Du kan læse mere om sponsoren nederst i indlægget.

Der er en særlig glæde ved at gøre noget ud af gaveindpakningen. De sidste mange år har jeg som minimum selv lavet gavemærkerne. Højdepunktet var det år jeg broderede dem. Nok en lille smule overdrevet, men det var sjovt. I år er jeg grebet af japansk gaveindpakning og har her samlet fire forskellige indpakninger. De tre første er lette og lige til at gå til. Den fjerde vil for nogen være en udfordring, men så kan man snyde lidt.

Japansk gaveindpakning med lomme i hjørnet

Gavepapir foldet på japansk med lomme

Denne indpakning kræver, at dit gavepapir er pænt på begge sider. To-farvet gavepapir fungerer rigtig godt, men også naturpapir som her. Til gengæld bliver det ikke helt så pænt, hvis bagsiden er hvid. Kortet har jeg selv printet på naturkarton. Juletræet er en gammel planteillustration downloadet fra PlantillustrationsPyntet med lidt grønt fra haven klarer gaven sig fint uden gavebånd. Hvis denne gaveindpakning er noget for dig, kan du se en videoinstruktion her

Japansk gaveindpakning med kængurulomme

Gavepapir foldet med japansk kængurulomme

Når du folder dit gavepapir med kængurulomme, får du en stor lomme på den ene side og tre små på den anden. Hvis du ikke ser modtageren juleaften er det måske rart med en lille hilsen. Alt afhængig af størrelsen på din gave vil den store lomme give dig mulighed for at vedlægge et julekort. Bruger du siden med de tre lommer er der plads til for eksempel gavemærke og grønt. Hvis du er vild med kængurulommerne, finder du en videoinstruktion her

Plisseret japansk gaveindpakning

plisseret gavepapir

Plisseret gavepapir giver gaven et feminint udtryk. Det er nok den indpakning jeg selv er mest glad for. Hvis jeg absolut skal vælge. Igen har jeg brugt Plantillustrations til det printede gavemærke, lidt grønt fra haven og et gavebånd fra dp danmark. Hvis du vil folde dit gavepapir med japanske plisseringer finder du en videoinstruktion her

Diagonal japansk gaveindpakning – eller lidt snyd

gavepapir foldet snyde diagonalt

Gavepapir foldet diagonalt skulle være så nemt, men her måtte jeg give op. Det er ellers en flot indpakning, hvor de fleste folder er skjult. Jeg har derfor snydt og pakket gaven helt traditonelt, men lukket enderne med dobbeltsidet tape, så man ikke kan se tapen. Derudover har jeg viklet jutesnor på kryds og tværs for at give gaven lidt spræl. Snoren har jeg samlet med et segl fra dp danmark og igen har jeg pyntet med lidt grønt og et hjemmelavet gavemærke. Hvis du har mod på at prøve den diagonale gaveindpakning finder du en videoinstruktion her.

Nu er det bare med at komme ud og købe nogle flere julegaver at pakke ind.

Om sponsoren: dp danmark er et sydsjællandsk firma som siden 1940 har leveret indpakning til detailhandlen. De leverer alt i gavepapir, gaveæsker, gaveposer og tilbehør til gaveindpakningen til forretninger rundt omkring i Danmark. Firmaet har en miljøvenlig tilgang til produktionen og får blandt andet papir fra fabrikker som er miljøcertificerede.