Krukker med patina fra Asien

Store krukker fra Asien

På indkøbsmessen Northmodern faldt jeg pladask for krukkerne fra Vietnam, Laos og Cambodia importeret af butikken De fire årstider. Det er ikke utænkeligt, at det havde noget med opsætningen at gøre, men det klassiske og tidsløse design krydret med patina væltede mig næsten omkuld. Herunder kommer en længere billedkavalkade. Jeg havde meget svært ved at begrænse mig…..

Oval krukke fra Asien

Rustikke krukker med patina

Krukker fra Asien

Krukke med bløde former

Krukker med patina fra Asien

Lerkrukker fra Asien

De fire årstider har butik i Lyngby og Charlottenlund.

 

1 Kommentar on “Krukker med patina fra Asien

  1. Hej
    Jeg er helt vild med krukkerne – kan de købes online? Har du flere end hvad man kan se på billederne ? Og hvor kan man se dem?

Comments are closed.