Tre ting jeg vil lave i weekenden

Det helt optimale ville være at sætte en række havesysler på to-do listen i weekenden, men med endnu en omgang sibirisk kulde, så holder jeg mig hovedsaglig indendøre. Med en knitrende brændeovn, tidsskrifter og lidt kreative sysler.

En stak tidsskrifter til weekenden

Læse mine yndlingstidsskrifter online

Langt de fleste folkebiblioteker tilbyder gratis online adgang til udenlandske tidsskrifter via appen RB Digital

Udenlandske tidsskrifter har længe været en stor post i mit budget. Country Living (den britiske udgave) og jeg har tilbragt mange gode timer sammen. Fuld af inspiration og gode artikler om livet på landet. Også blandt dem som holder gamle håndværk i live, hvilket altid er spændende at læse om. Desværre er det den amerikanske udgave, som er tilgængelig på RB Digital. Til gengæld kan jeg indhente alle de gamle og nye numre af The Simple Things, som er mit nye yndlingstidsskrift. Gardens Illustrated har jeg også kastet mig over. Sidste år havde jeg abonnement, men at få et tidsskrift med posten er ikke lige sagen i disse tider. Et par gange kom det slet ikke frem. Resten af tiden var det meste af måneden gået, inden det nåede frem. Nu læser jeg det, når det udkommer. Helt gratis. Indtil videre har jeg kun udforsket afdelingen med Home and Garden, men med mere end 300 tidsskrifter tilgængelig er der noget for enhver smag og interesse. Se hvordan du får adgang via dit biblioteks hjemmeside.

Påskepynten er taget frem

Finde påskepynten frem og lave lidt nyt

Der er masser af påskepynt i gemmerne, men også plads til lidt nyt

De sidste to år har Ina (Anna´s Plads) og jeg kørt påsketema med masser af inspiration til påskepynt. I år holder vi en pause. Det betyder dog ikke, at påsken bliver en ren gentagelse af tidligere år. Et par ideer ligger og rumler i baghovedet og dem vil jeg bruge denne weekend til at virkeliggøre. Mens vinden suser om hushjørnet og brændeovnen spreder sin varme. I første omgang bliver det til påske indendøre. Senere bliver vejret forhåbentlig bedre, så der også kan komme påskestemning i haven.

Gå en meget hurtig tur

Lidt frisk luft må der trods alt til

På et eller andet tidspunkt i løbet af weekenden ved jeg, at jeg får kuller af at være indenfor. Heldigvis ligger der både termobukser, tykke sweatre, huer, vanter og flere halstørklæder i skabet. Så på med polarudstyret og ud at runde haven. Måske endda gå en hurtig tur rundt i nabolaget. Lige nu trækker traner henover Danmark. At se dem står højt på weekendens ønskeliste. En lille buket vintergækker og en buket forsythiagrene vil jeg helt klart også hente ind. Men det bliver ikke til den lange tur i skoven eller langs vandet. Det blæser det ganske enkelt for meget til.