7 ideer til udendørs juledekoration

Udendørs juledekoration kan også være andet end moskranse og grantræer. Her får du 7 lidt utraditionelle ideer til julepynt i haven.

Ingen jul uden udendørs juledekoration. Det er den som slår tonen an. I år har jeg prioriteret at pynte op til jul ved indgangen. Jeg har udelukkende brugt, hvad jeg kunne finde i haven og naturen. Det er der kommet en lidt utraditionel velkomst ud af eller skal vi kalde det tradition med et twist.

Udendørs juledekoration med rosenkål

I år gik det ikke så godt med rosenkålene, men stokkene står endnu. Jeg har brugt stokkene i buketter i efteråret og nu til en udendørs juledekoration med snebær og mos.

Udendørs juledekoration med ukrudt, mos og kogler

På en gåtur fandt jeg den hvide ukrudtsblomst, som straks sendte mine tanker i retning af sne. Den står nu i en gammel kaffedåse med mos og kogler. Foran står to rustne konservesdåser med pudemos.

Udendørs juledekoration med kogler og fyrrenåle

En vildfaren rosengren inspirerede mig til at hænge mine kogler op. Det er snart mange år siden de fik en øsken og en lædersnor. Kogler bliver jeg ikke træt af. De hører julen til. Som noget nyt har jeg lavet en kvast af fyrrenåle.

Udendørs juledekoration med juletræ af gamle brædder

Juletræet af gamle brædder lavede jeg for mange år siden til indenfor. Nu hænger det udenfor med pynt af gran, kogler, mos og bær. Indendørs julepynt af den slags forvandler sig nemt til en udendørs juledekoration.

Udendørs juledekoration med tang og bær

På kvashegnet har jeg lagt grene med røde bær. Tangkransen, som jeg lavede i sommers, er pyntet med hyben. Det fantastiske ved en tangkrans er, at den skifter farve. Lige nu, hvor det er fugtigt, har den et gyldent skær. I tørt vejr er den helt mørk. 

Udendørs juledekoration tangkrans

Nu kan julen bare komme an. Jeg er klar.


Udendørs juledekoration

Hvis du er interesseret i mere udendørs juledekoration, så prøv Æbler på pind eller Julestemningen starter i haven, hvor jeg kun har brugt materialer fra gemmerne, skoven og parken. Der er også år, hvor jeg har haft travlt og derfor har lavet 4 enkle og nemme juledekorationer eller rigtig travlt: Udendørs juledekorationer du kan nå endnu. Du finder også flere indlæg med julekranse. Har du god tid,  kan du også bare trykke på kategorien jul. Så får du alle juleindlæg. Både dem til ude og inde.