23 ideer til julens naturlige dekorationer

Adventskranse, udendørs og indendørs juledekorationer og gaveindpakning. Jeg har været i arkivet og har fundet de 23 mest populære juleideer frem. 

Moskrans

Hos mig indfinder julestemningen sig først, når december er lige om hjørnet. Så selvom jeg har prøvet at varme lidt op i november, er det ikke blevet til meget andet end at søge inspiration. Nu kan jeg til gengæld mærke, at det begynder at krible. De første kogler, grene af gran og naturlige finurligheder er hentet hjem og venter bare på, at jeg går i gang. I ventetiden får du her 6 indlæg som toppede i 2016. De afslutter samtidig årets lidt anderledes status over det forgangne år, hvor jeg i stedet for at lave status i starten af 2017, har samlet opgørelsen i emner og spredt den ud over hele året.

Adventskransen

For de fleste af os starter julehyggen med adventskransen. Sidste år boblede jeg af inspiration og lavede 3 enkle adventskranse du hurtigt kan lave. Det var hyggeligt både at lave og nyde dem og det, at de var så ukomplicerede passede godt ind her i huset. Der kommer helt sikkert også mindst en adventkrans i år og jeg kan love, at den bliver lige så nem at lave.

Julekranse

Nogen er gode til at binde kranse og andre -som mig selv – har ikke lige den rette tålmodighed og fingernemhed. Det skal dog ikke forhindre os i at pynte op med egne kranse til jul. Julekranse kan nemlig også være helt enkle og nemme at lave, hvilket du kan se i indlægget 5 naturlige julekranse til den travle og utålmodige.

Naturlig julepynt

De senere år er jeg blevet mere og mere til naturlig julepynt. Måske er det tiden, der smitter. For der er megen inspiration til den grønne og naturlige jul rundt omkring. Faktum er ihvertfald, at julekassen er skrumpet. Sidste år blev det derfor til 3 ideer til naturlig julepynt

Juleinspiration

Julegaveindpakning

At pakke gaver ind hører til en af mine helt store fornøjelser i december. Sidste år indgik jeg et samarbejde med dp danmark, hvilket gav mig rig mulighed for at lege med gavepapir. Det blev til de fineste pakker med gavepapir foldet på japansk – og det var meget nemmere end jeg troede. Indtil jeg kom til den sidste og måtte snyde lidt. Se den og de 3 andre metoder i indlægget “Fold dit gavepapir på japansk”

Julens dekorationer udenfor

Ingen jul uden en varm velkomst ved indgangsdøren. Et enkelt juletræ eller nogle grangrene kan sagtens gøre det. Sidste år var jeg dog særligt inspireret og det blev til 7 ideer til udendørs juledekoration. Med udgangspunkt i naturen og med et lille twist. 

Appelsiner og nelliker dufter af jul

Appelsiner med nelliker er en af barndommens juledekorationer, som jeg med jævne mellemrum tager op igen. Både hængende i vinduet med et bånd og liggende i en skål sender de tankerne i retning af jul. For et par år siden udviklede jeg lidt på ideen og det blev til “En juleuro med duft af appelsin og nelliker”.

Hvis du bare ikke kan få nok af jul, så finder du mange flere juleideer, hvis du klikker på emneordet Jul