Påskedekorationer du nemt kan lave

Påskedekorationer skal være fulde af forår. Gerne i gule nuancer med et strejf af grønt og hvidt. Herunder finder du enkelte af sidste års påskeindlæg i reprise, mens der arbejdes på nye ideer til i år.

Påskedekorationer 2016

Påskedekorationer kan man ikke komme for tidligt i gang med. Slet ikke når man tænker på, at hele idefasen også er en del af processen. Derfor er Ina (Anna´s Plads) og jeg i fuld sving med påsken. I lighed med sidste år kører vi nemlig et tema med inspiration til påskens dekorationer. Premieren kommer tættere på påske, men måske er du også i gang med idefasen. Og, måske kan du få glæde af sidste års påsketema. Det passer rigtig godt sammen med min lille serie med månedens mest populære indlæg i 2016. Sidste år faldt påsken nemlig i marts og månedens mest læste indlæg er fuld af påskedekorationer.

Her kommer top 5:

  1. Norsk succeskage. En kage med mange æg, som er perfekt til påsken. Især hvis du kan få fat i landæg med gul blomme
  2. Boller med birkes. Samlede du birkes fra dine pæonvalmuer i sommer? Så brug nogle af dem til disse supernemme boller med birkes. Læg dejen en dag i ugen og bag dem søndag morgen.
  3. Plantefarvede æg. Der blev kogt mange æg sidste år og eksperimenteret med forskellige plantefarvninger. Det kom der et farverigt fad og en del erfaringer ud af.
  4. Værtindegaver fra haven. Påsken er typisk en meget social højtid og så er det rart at haven byder på værtindegaver.
  5. Enkle påskedekorationer til haven. En varm velkomst ved indgangsdøren i gule og grønne nuancer byder gæsterne velkommen.

Måske vil du gerne se alle påskeindlæg. Dem finder du under tagget Påske. Ved hvert indlæg er der et link videre til Anna´s Plads. Der finder du endnu mere påskeinspiration.


Igennem 2017 vil jeg med jævne mellemrum tage udgangspunkt i de mest læste blogindlæg fra den pågældende periode i  2016. En slags status, men forhåbentlig også en inspiration til sæsonen. Dette er det tredje indlæg i serien.

1 Kommentar on “Påskedekorationer du nemt kan lave

Comments are closed.